POLÍTICA DE PRIVACITAT

QUI ÉS EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT?

Anna Garcia Garay – 34750575-J

planetavers.wordpress.com

És important que sàpiga que per navegar pel lloc web planetavers.wordpress.com no és necessari aportar cap dada.

FINALITAT I RECOPILACIÓ D’INFORMACIÓ

En la mesura en què ho permet la legislació aplicable, recopilem dades sobre vostè i qualsevol altra part les dades dels quals ens faciliti en el moment en què:

  1. Ompli el Formulari Informatiu de Contacte i/o Formació:

En aquest formulari li demanem les dades personals bàsiques amb la finalitat de posar-nos en contacte amb vostè per al propòsit amb què ens ha escrit, facilitar-li informació dels nostres productes/serveis/cursos o aclarir qualsevol dubte que tingui.

Així mateix, utilitzem la seva adreça de correu electrònic i el seu telèfon per enviar-li novetats, butlletins informatius i ofertes promocionals.

2. Es registri al Formulari Alta com a Client:

En aquest formulari li demanem les dades amb la finalitat de gestionar el compte i que esdevingui client/alumne de la nostra empresa i utilitzem el seu nom i adreça postal per confeccionar les seves comandes i/o factures; i l’adreça de correu electrònic per enviar-li aquestes comandes i/o factures.

En cas de ser alumne, s’utilitzaran per certificar els seus cursos i els seus nom i cognoms apareixeran al nostre llistat d’alumnes certificats i al diploma acreditatiu d’aquesta certificació.

Així mateix, utilitzem la seva adreça de correu electrònic i el seu telèfon per enviar-li novetats, butlletins informatius i ofertes promocionals.

En els punts 1 i 2, a més se’ns facilitarà la seva IP i data completa de la sol·licitud que serà utilitzat per comprovar l’origen del missatge amb la finalitat d’oferir-li informació, protecció contra comentaris SPAM i per detectar possibles irregularitats. A més, aquesta informació addicional serà part del registre del seu consentiment.

3. Interactuï amb nosaltres a través de les xarxes socials.

4. Contacti amb nosaltres a través de canals no en línia, com per telèfon, fax, SMS, correu electrònic o correu ordinari.

DADES ENCRIPTADES

El nostre web utilitza certificat SSL Thawte amb Xifrat en Grau d’encriptació de 128-256 bits, per tant les seves dades enviades via web viatjaran encriptades.

A QUINS DESTINATARIS ES COMUNICARAN LES DADES?

Anna Garcia Garay no comunica ni cedeix dades de caràcter personal a tercers, excepte quan una norma amb rang de llei disposi el contrari.

ON S’EMMAGATZEMEN LES DADES?

La base de dades on s’emmagatzemen les seves dades està allotjada a WordPress.com.

TEMPS DE RECOPILACIÓ DE DADES

Clients: les dades es conservaran mentre es mantingui la relació contractual, més un termini màxim addicional de 10 anys després de la finalització del contracte, en aplicació de la legislació civil, mercantil i fiscal.

Butlletins informatius: les dades seran tractades mentre no se’n sol·liciti l’oposició per part de l’interessat o se’n revoqui el consentiment.

Candidats: les dades no es conservaran.

Contacte: les dades es conservaran mentre no se’n sol·liciti l’oposició per part de l’interessat o se’n revoqui el consentiment.

En qualsevol moment poden exercir els seus Drets d’Accés, Rectificació, Cancel·lació, Oposició, Còpia, Trasllat o Oblit.

PRESTADORS DE SERVEIS DE PAGAMENT

A través del lloc web el Client pot accedir, mitjançant enllaços, a llocs web de tercers, com PayPal o TPV de bancs, per realitzar pagaments dels serveis prestats per Anna Garcia Garay. En cap moment Anna Garcia Garay té accés a les dades bancàries (per exemple, el número de targeta de crèdit) que el Client faciliti a aquests tercers.

POSSIBILITAT DE RETIRAR EL CONSENTIMENT

En cas que hagin atorgat el consentiment per a alguna finalitat específica, tenen dret a retirar-lo en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

DRET ACCÉS, RECTIFICACIÓ, CANCEL·LACIÓ I OPOSICIÓ

L’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, de forma gratuïta mitjançant correu electrònic a anna.g.garay@gmail.com.

En qualsevol moment es pot donar de baixa en l’enviament de butlletins informatius i ofertes promocionals.

DRET A LA CÒPIA I AL TRASLLAT DE LA SEVA INFORMACIÓ

Pot sol·licitar la còpia de les seves dades i traslladar-les a un altre proveïdor de serveis. Es pot realitzar de forma gratuïta mitjançant correu electrònic a anna.g.garay@gmail.com.

DRET A L’OBLIT O SUPRESSIÓ

L’informem de la possibilitat d’eliminar les seves dades de caràcter personal, de forma gratuïta mitjançant correu electrònic a anna.g.garay@gmail.com.

VIOLACIONS DE SEGURETAT
Quan es produeixin violacions de seguretat de dades de caràcter personal, com per exemple el robatori o accés indegut a les dades personals, es notificarà a l’Agència de Protecció de Dades en el termini de 72 hores aquestes violacions de seguretat, incloent-hi tota la informació necessària per a l’esclariment dels fets que haguessin donat lloc a l’accés indegut a les dades personals. La notificació es realitzarà per mitjans electrònics a través de la seu electrònica de l’Agència de Protecció de Dades.

CANVIS EN AQUESTA DECLARACIÓ DE PRIVACITAT

Podrem canviar periòdicament la present Declaració de privacitat. No obstant això, no reduirem els seus drets en virtut d’aquesta Declaració de privacitat. Sempre actualitzarem aquesta Declaració de privacitat al nostre lloc web, fet pel qual li suggerim que intenti llegir-la quan visiti el lloc web (la indicació “darrera actualització” li mostra quan es va actualitzar per darrera vegada aquesta Declaració de privacitat).