QUÈ FEM AQUÍ?

Poema Dietari del buit

Planeta Vers és l’habitat poètic de l’Anna Garcia Garay, i orbita al voltant de la poesia. L’Anna interactua amb els habitants d’altres planetes del seu sistema solar, acollint altres poetes i sortint a visitar nous mons. D’aquesta manera, al Planeta Vers, hi trobaràs l’experiència poètica de l’Anna, l’empremta dels visitants, els projectes de futur… En definitiva, tot allò que gira al voltant dels versos propis i aliens.

QUÈ DIUEN DE LA POESIA DE L’ANNA GARCIA GARAY

Víctor Mañosa: Prendre partit per la bellesa. La poètica d’Anna Garcia Garay

The Eleven House: La autora, el don de sus palabras y sus libros

Anna Garcia Garay es una poeta que domina la palabra exacta en la mínima unidad emocional posible. Versos breves e intensos que hurgan, muerden y calman, todo a la vez, para dejarte una huella y llenar para siempre ese pequeño vacío de poesía que te faltaba.

Con tres libros publicados, en tres concursos literarios, las palabras que encontramos en “Assassins de margarides” (XVII Premi de Poesia Joan Llacuna), “Mots encreuats” (11è Premi de Poesia de Sant Cugat a la memòria de Gabriel Ferrater) i “Dietari del buit” (Premio Màrius Torres) son el escenario perfecto para un vermut de otoño en nuestra casa.