QUI VIU AL PLANETA VERS?

L’Anna Garcia Garay és escriptora, centrada majoritàriament en la producció poètica.

Nascuda a Sabadell l’any 1972, s’inicia en el món literari com a afició quan obre el seu primer blog, Univers privat, el 2004. Dos anys després aconsegueix el primer Premi de Poesia Miquel Martí i Pol del Principat d’Andorra. Aquest fet l’anima a continuar escrivint fins al punt que, des de llavors, diverses obres seves han estat guardonades amb premis literaris rellevants dins del panorama poètic català.

L’Anna ha participat en projectes literaris conjunts de l’Associació de Relataires en Català (ARC). També ha gestionat l’activitat Tot Poesia del Festival Nacional de Poesia a Sant Cugat des del 2013 fins al 2020, ha estat cronista del Festival en diverses edicions, i membre del jurat del premi literari Mossèn Narcís Saguer de Vallgorguina des de l’any 2014 fins al 2022. Actualment gestiona un club de lectura per a adults, i recomana poesia a la publicació digital Weekand Cultural. A banda de poesia, l’Anna ha escrit articles d’opinió al Diari de Sabadell, a la revista Quadern i a Núvol. Pel que fa a creació, manté el seu blog an-tavia-na des del 2006.

A banda de poesia, l’Anna escriu relats curts, cròniques, articles d’opinió i recomanacions literàries a diversos mitjans.

També participa en recitals i festivals de poesia d’arreu dels Països Catalans, i gestiona un club de lectura per a adults.

LATEST STORIES